Spirituele datingsite

In februari 2015 is de site overgegaan naar Jan Tromp, voormalig bestuurslid van de Stichting Polyamorie Nederland.De opbrengsten van de betalende leden worden geinvesteerd in het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke, moderne en functionele site waarin het gedachtegoed van polyamorie is terug te vinden in de manier waarop profielen zijn opgebouwd.Het staat voor een levenswijze waarbij erkend wordt dat het mogelijk is om van meer dan een persoon tegelijk te houden.Deze liefde uit zich in relaties waarbij vriendschap, intimiteit, een emotionele band, spirituele verbondenheid en/of seksualiteit ingredi├źnten zijn.Voor anderen staat polyamorie voor het uiting kunnen geven aan de verliefdheid die je voelt voor die ene andere persoon die niet jouw vaste liefdespartner is.Er zijn ook mensen die zichzelf als polyamoreus beschouwen maar dit niet persoonlijk in de praktijk brengen.Er zijn binnen de definitie van Polyamorie veel verschillende relatievormen mogelijk, maar ze hebben gemeenschappelijk dat deze gebaseerd zijn op liefde, openheid, eerlijkheid en respect.

You can post up to five photos, and soon you'll be charting a course to find romance, love and your potential life partner!

Based on your profile, the results from your personality and compatibility tests, and your selected criteria for searching for a potential partner, YOUAND.

ME's Online Dating technology delivers matches in a matter of seconds!

Jan Tromp en Helene Baayen zijn de uitdaging aangegaan om polyamoriematch op de datingkaart van Nederland te gaan zetten. Heb je al een relatie, maar wil je jezelf verder ontplooien door het aangaan van nieuwe contacten?

Dit jaar komt er een vernieuwde en moderne datingsite.

Leave a Reply